Over Beks Optiek

Al vanaf 1986 bieden Peter en Sonja Beks in Veghel topkwaliteit oogzorg en oogmode; daarbij staan service en klantvriendelijkheid bij hen hoog in het vaandel.

Peter en Sonja Beks zijn beide gediplomeerd opticien. Peter Beks is daarnaast ook contactlensspecialist en optometrist. Vanaf 2008 maakt Peter Beks als optometrist deel uit van het oogheelkundig team in het Bernhoven Ziekenhuis (nu: Maashorst Oogkliniek) in Uden; daarvoor was hij al jarenlang als optometrist werkzaam bij het Elkerliek Ziekenhuis, locaties Helmond en Deurne.

Omdat de winkel over een oogmeetruimte beschikt met moderne en hoogwaardige apparatuur, is het mogelijk uitgebreid verslag te doen over de conditie van uw ogen.

Wanneer na een oogmeting blijkt dat correctie nodig is, volgt een uitgebreide voorlichting over de verschillende mogelijkheden; samen met u wordt gestreefd naar maatwerk: een bril of contactlenzen? Mocht een doorverwijzing naar uw huisarts of oogarts nodig zijn, dan hoort u dat direct.

Service aan huis

Mocht uw gezondheid het niet toelaten om zelf onze zaak te bezoeken, dan komen we graag bij u. U kunt ons daarvoor gerust bellen (telefoon: 0413-362223).